Tredje Dag

Efter at være blevet blæst godt og grundigt igenne de seneste to dage, kom vi til tredie dagen. Ifølge skabelsesberetningen skabtes den faste jord og planter, her var der dog tale om noget helt andet. Jeg havde for en gang skyld været ude og svinge benene godt og grundigt i aftenens løb, og jo det blev da en anelse sent. Men at få tredie dagen med, kunne jeg nu ikke sige nej til. Så med alt for lidt søvn og en noget træt krop, var det igen på vandet og nyde forholdene.

Det var en smuk dag, høj sol, en anelse koldt til at starte med, men rigtig god vind til en 8.6’er. Min egen Reflex II 8.6 er endnu ikke ankommet, så jeg havde mulighed for at prøve en helt speciel version, og jo den var da speciel, men slet ikke så speciel så den overgik det jeg selv havde mulighed for at sejle med.

Jeg var ret spændt på dagen, det var kun anden gang jeg skulle ud på min iSonic 117W, og jeg var ikke helt sikker på finnevalg eller track position. Det skulle dog vise sig at jeg valgte for msåt til dagens forhold med hensyn til valg af finne.

Efter et par gode timer på vandet måtte jeg stoppe, godt brugt men også fyldt godt op med gode oplevelser, dejligt.

Vind max: 8,6 m/s
Vind av: 7,4 m/s
Vind retning: Nord Nord Vest
Board: iSonic 117W
Finne: Hurricane Speed Slalom 44
Mast: RedLine 490
Sejl: Reflex 8.6
Sejl trim: 2 cm mindre ned end anbefalet
Eyelet: top
Bomhøjde: 140
Track: -1 1/2
GPS max: 29,87 knob
GPS distance: 28,35 nm
Gpx file: 090411_veddelev.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1