Så er det jul !

2. påske dag 2008Ja det kunne sagtens være jul, der er dog præcis 9 måneder til, og jo det kan godt være at julen varer lige til påske, men den behøver nu ikke blive ved når det nu trækker voldsomt for at komme på vandet. Store snefnugge har dalet ned foran vinduet i dagens løb kun for at dække jorden.

Det er lige før man skulle finde juletræskæderne frem, begynde at bage vanielle kranse og lave marzipan, ja egentlig ville det mest problematiske være anskaffelsen af et juletræ og ikke mindst gaverne.

Den der globale opvarmning, hvor blev den egentlig af ? Meteorologerne lover varmere forhold i løbet af den kommende weekend, lad os nu se, de har før taget fejl, og med udtalelser som nedenstående kan det jo være tvivlsomt.

Men der har faktisk været meget sne i landet. Meget af det nåede bare at tø, så snart det landede. Det betyder jo, at vi ikke har kunne måle det, men jeg vil gætte på, at der flere steder ville have været 20-25 centimeter sne, hvis det kunne måles” – håber ikke det er den meteorolog der står for vind målingerne.

Leave a Reply

UA-26760889-1