Og Igen…

Så går det syd påSidder nu i et fly på vej mod varmere himmelstrøg og skal have tiden til at gå mens den juleagtige tilstand i DK stadig ligger tungt over landet. Det ser ellers flot ud oppe fra, et snedækket eventyr landskab. Min surfbuddy Paul er placeret længere nord på, et sted hvor det er endnu mere “jule liderligt” – læs: mere sne og kulde, alt imens jeg tager syd på til varmere himmelstrøg. Vi må gøre noget…

Kasper Juul fyrer den af i Almanarre, og Kiani blogger fra Sardinien med gode beskrivelser som lokker kraftigt, det har sat tankerne i gang hos Paul og jeg. Det kunne være dejligt med en tur syd på, hvor windsurfing er på dagsordenen, det skal undersøges nærmere, det er nu vi vil på vandet.

Er træt af at “surfe på internettet”, egentlig en rigtig underlig frase, der er da ikke en disse at surfe på! Vi skal have vand, bottom turns, off the lip, hastighed, gerne sol, sommer og alt det der nu hører med. Ikke det her net surfing, det har jeg gjort til bevidstløshed, det eneste man får ud af det i længden er Anna og Lotte lignende fingre, ingen six pack og overarme som Schwarzenegger i sine velmagtsdage.

Nå, men syd på går det da.

One Response to “Og Igen…”

  1. DEN 78 says:

    Ja, man kan surfe rundt på mange måder, jeg gjorde det i dag rundt med SAS én time over sjælland, da de ikke kunne lande. Nej de har ikke flere DASH maskiner i luften. Her oppe fra kunne jeg så nyde alle de dejlige surf spots man har prøvet gennem de sidste 30 år – der er rigtigt jeg har jubilæum til sommer.
    En smut tur på vandet i nær fremtid vil være dejligt.

    Jeg har muligheder, 4-6 april eller 18-20 april

    HL

Leave a Reply

UA-26760889-1