Påske

Så blev det Påske, traditionen tro byder det på de første timer på vandet efter en lang og kold vinter, med mindre man selvfølgelig har sejlet vinteren igennem, det har jeg ikke. Ja hvorfor egentlig ikke ? Mange grunde, men den væsentligeste er kulden. Jamen dragterne er jo super gode og varme – helt rigtigt, men jeg ejer ikke en kassevogn til at kunne skifte i, så skiftet skal ske i det fri, en yderst ubehagelig og rigtig kold oplevelse når det ikke er mere end 3 grader og det blæser, taget windchill factor i betragtning, ja så er vi langt under frysepunktet, brr…

Wind Chill factorKald mig bare kylling, altså ikke ham fra Tølløse, men jeg er ærlig og indrømmer blankt at jeg har surfet mere på nettet i vinters frem for på vandet. Ikke noget man just opbygger styrke og teknik af.

Påsken kom, sidste år var det start skuddet for mit vedkommende, skuddet udeblev dog i år. Der har været god vind, men med grader mellem 0 og 3, og stadig ingen kassevogn, så venter jeg altså lidt endnu. Har dog brugt tiden til mentalt at lade op, fået læst, lagt en plan for race jeg gerne vil deltage i, og så få lavet en oversigt over hvad jeg skal arbejde på i løbet, min indlærings kurve fortsat er stigende med plads til en hel del forbedringer.

Forsat god Påske.

Leave a Reply

UA-26760889-1