Billeder Og Video

Formula træningslejr 29/8 2009 i NyborgMens vi fortsat venter på vind, for der har godt nok ikke været meget af det den seneste uge, ja så har jeg fået sorteret i en lille bitte del af de mange billeder som er blevet taget i løbet af sæsonen.

Så sektionen “Billeder og Video” er derfor blevet opdateret med blandt andet billeder fra Formula Camp i Nyborg d. 29-30 August 2009 med Jesper Vesterstrøm og Skipper Hermansen, mangler stadig at færdig gøre min log/rapport, men den kommer. Der er stadig en række billeder der skal redigeres, blandt en god wave dag i Rågeleje, så hold øje.

Derudover er der lidt længere nede på siden selvfølgelig de 3 videoer: Formula med Brian Røgild, Slalom i Kikhavn og Formula i Kikhavn. De giver et fint lille indtryk af hvad der sker når vi er på vandet. De er lidt lange måske, og nok heller ikke de fedeste, jeg har stadig en del at lære, men kig forbi og dan selv dit indtryk af hvordan det kan, eller måske ikke kan, lade sig gøre at filme enkelt på vandet. Døm selv, kig forbi.

Leave a Reply

UA-26760889-1