Kuling Og Storm

Udsigten for den 3/10 2009Der har været lagt op til det stort set hele ugen, men at det også holder plejer ikke at være normen. Selv her til aften blev der nævnt kuling og storm, så den er god nok.

Det ser ud til at blive 2 rigtig gode dage, lørdag kuling, dog med en masse regn, øv, men på den anden side lurer søndagen med endnu mere vind.

Lørdag var egentlig afsat til at sejle Orø rundt, men jeg må ærligt erkende, at det at sejle rundt om Orø i Kuling ikke trækker lige så meget som at finde en god speed strip og så fyre den af. Orø plejer dog at være rigtig godt, så lad os se hvad morgenen bringer af ændringer.

Men mon ikke det skulle være muligt at få fyret missilerne af og få sat et par nye rekorder i løbet af weekenden ? Jeg håber retningen kan bruges, og at der er det nødvendige vand under finnen, så den kan fyres godt af. Lad os se søndag aften hvad der kom ud af det.

2 Responses to “Kuling Og Storm”

  1. Malloy says:

    Hey Henrik, tak for en sjov dag med ‘de små’!

    Jeg kunne ikke lige finde din email så derfor denne kommentar.
    http://www.kasail.eu hvis du med alt forventning har glemt hvad jeg sagde til dig 🙂

  2. admin says:

    Hej Frederik, nej helt glemt det havde jeg ikke, men tak for reminderen, er ved at checke op på mulighederne. Fik ellers fyret den lidt af til sidst med min Falcon F1 25 finne, fungerede super godt, men der var desværre meget tang som lige gjorde sit til at det blev svært.

Leave a Reply

UA-26760889-1