Hvordan Det ?

Micah Buzianis udvalg af finnerForleden opstod en spontan diskussion om hvorvidt Micah Buzianis er med til at udvikle MFC finnerne. Ifølge MFC’s side står der følgende: “designed together with Gonzalo Costa Hoevel and Micah Buzianis”. Kloge Åge mente det var helt ude i skoven, for på et billede taget under PWA stævnet i Tyrkiet, viser indholdet af Buziani’s taske noget helt andet. Check selv…

Jeg er jo bare en sølle hobby amatør meget langt fra Maui, med et lille indblik i selve industrien, så jeg kan snildt tage fejl, men at dømme ud fra billedet, ja så er det altså ikke MFC finner han sejler med, i hvertfald ikke den type de reklamerer med og sælger til dig og mig.

Måske samarbejdet er slut ? Eller måske var det kun kortvarigt ? Eller måske var det bare for at bruge navnet i PR øjemed ? Ja hvem ved, de virker vel ok, og sikkert er det at vi almindelig dødelige nok aldrig får det at vide.

One Response to “Hvordan Det ?”

  1. Glensdal says:

    Under et interview i pwa Costa Brava 09 sagde Micah, at han foretrak JP´s egne produktions finner, da de som han sagde, “They rocks”!.

Leave a Reply

UA-26760889-1