Turen Går Til Frankrig

frankrig_03_2013

Jens, Brian, Skawbo, Anders & Hassing

Så kom jeg endelig på vandet igen! Efter næsten 6 måneders pause siden min skade indtraf, var det dejligt igen at fyre den af på vandet, og det endda i mere end favorable betingelser. Sæsonen 2013 blev for mit vedkommende skudt i gang sammen med gode venner i lune omgivelser ved den franske Middelhavskyst.

Ugen inden påskeferien ringede Skawbo, du… er du frisk på at tage Syd på ? Vi er nogle stykker der ikke kan holde ud ikke at komme på vandet, isen du ved… og der er ingen udsigt til at det kommer til at kunne lade sig gøre i påskeferien heller. Jo det kunne da godt være, og fem dage efter sad Jens R. og jeg i en pakket Transpeter på vej til Syd Frankrig, dejlig impulsivt. Et par dage efter var vi fuldtallige, og ugen bød på rigtig fine forhold, jeg fik sejlet med 5.1-5.6-7.8-8.6 og 9.2 i områderne omkring La Nautique og La Franqui, hvor vi på sidste dagen fik en fin dag med speed hvor jeg maxede ud på 38.96 knob, helt ok at slutte af med.

Forude var den lange tur på 1917 km’s kørsel retur til DK, det var absolut ikke fordi meldingerne om fortsat sne og kulde trak synderligt i os. En eller anden holdt knappen godt i bund på mit kamera, så der er rigeligt med billeder, tag en tur forbi billed sektionen og se med, god fornøjelse – sæsonen 2013 er skudt i gang.

2 Responses to “Turen Går Til Frankrig”

 1. Thomas Hou says:

  Hey.

  Det ser da ud til at i har haft en super “hyggetur.”
  Men Henrik,vent du nu til næste weekend,så står den jo på formula,hue og handsker. Så pak du bare sommerdragten væk.

  ses

  Hou

 2. Henrik says:

  Hej Thomas

  Ja det var en super god og hyggelig tur med masser af god sejlads.

  Glæder mig til weekenden og til at få sejlet formula igen, sidst var til DM i Skælskør, og det med en discusprolaps i nakken.

  Jeg tager det noget varmere outfit med så vi er klar til god træning, ses i weekenden.

  Hilsen Henrik

Leave a Reply

UA-26760889-1