Formula Træning I Nyborg

140413_nyborgEfter at have skudt sæsonen i gang med en uge i Frankrig var det nu tid til også at få taget hul på at få sejlet i de noget koldere forhold i DK. Sidst jeg var på Formula var til DM i Skælskør og det med en skadet nakke, så det er dejligt at være tilbage på Formula igen, det på trods af det kolde vand som gav brænderen 3 gange i fingrene, av for den!

Søndag d. 14/4 var der indbudt til Formula træning hos ØBK i Nyborg hvor Brian Røgild stod for at få styr på tropperne og få os alle op i gear igen efter den alt for lange vinterpause.

Små 10 sejlere deltog, og med forskellige fokus områder for hver session var der rig lejlighed til at få pudset formen til. For mit vedkommende gik det egentlig meget godt, jeg havde rigtig fin fart og ikke mindst højde. Kruppa og Frederik Poser satte tempoet oppe fpran, og med altid stabil indsats blandede Thomas Hou sig godt sammen med Peter Hollænder. Specielt de fire af toppen af poppen var fine at måle sig op med, og kunne man hænge på her kunne det vel ikke være helt skidt, godt ikke at være hægtet af.

Det var det såmænd heller ikke, som skrevet var fart og højde helt på niveau, og i enkelte tilfælde også bedre end dem jeg anser som mine primære konkurrenter. Der hvor det dog haltede fælt var nøjagtig de samme steder som tidligere, nemlig primært i starterne og manøvrerne.

Fokus er derfor på at forbedre de to punkter – fokus og mål for det næste stykke tid er hermed sat.

Billedet er copyright Jan Nielsen

Leave a Reply

UA-26760889-1