Tilbage på vandet

200414_veddelevEfter næsten 6 måneders ufrivillig landlov var jeg noget spændt på hvordan det ville være igen at give den gas på vandet. Så i den smukkeste forårs sol med blå himmel og 20 grader blev kursen sat mod Veddelv.

Med ny Formula, ny 10.7’er og ny bom – ja alt andet end finne og stropper er nyt, var det ret spændende at komme på vandet igen. Mit mål var egentlig bare at tage den med ro, cruise og få set om knæ og ben kunne holde. Det kunne det heldigvis, så gradvist blev der fyret mere op under kedlerne og udstyret blev presset.

Det blev til et par store smut i form af et par flyveture og en udfordring med at lande den nye ”Jumbo” rent igen. Fedt så hurtigt at føle overskud og balance i setuppen, det tegner godt. Kan dog godt se at det bliver en udfordring over en hel dag at skulle have fysisk overskud i vendinger og søgang, nå men det kommer nok tilbage igen efter sommeren når de 5 måneders manglende træning er indhentet.

Helt fantastisk dag, dejligt at starte op og være tilbage på vandet i rigtig godt selskab sammen med Max, Brian, 2 x Martin og 2 x Peter – det gav blod på tanden, dejligt.

Leave a Reply

UA-26760889-1