Så er DM serien skudt i gang

030514_nivaaÅrets første DM stævne – 1 ud af 6, blev skudt i gang i weekenden i Nivå. Vejrudsigten så lidt blandet ud med vind fra NV i forskellige styrker, men udsigten til slalom var til stede, spørgsmålet var bare om der ville være et tilstrækkeligt tids vindue til at få afviklet minimum en hel tællende runde.

Vinden var der i hvert fald til Formula, om end den var meget springende i løbet af weekenden. Den kørte rundt i bedste fralandsvinds stil, rummede og skrallede i den grad, droppede og toppede med god vind. Faktisk var der ret så meget luft til tider, men jeg følte min setup var rigtig nem, nærmest bedre i de kraftige stød til tider med super god kontrol.

030514_nivaa2Det blev til en hel del starter og et par enkelte afskudte sejladser, så en masse brugt energi ind imellem et par hårde race. Når jeg fik fri luft gik det egentlig ret så godt, ikke helt med fremme men nok til at kunne hente en del af det tabte og lave nogle gode solide resultater i den pænere ende. Egentlig ret godt gået eftersom jeg kun har været 3 gange på vandet siden start november grundet min knæ skade og operation. Jeg har det stadig bedst i mellem og hård luft, de lette sejladser skal der arbejdes mere på, men ok jeg har et godt “våben” som endnu ikke er afprøvet, håber det kan skyde med skarpt.

Weekenden bragte desværre ikke slalom på programmet, egentlig gjorde det mig ikke det store. Mit knæ er langt fra klar til det øgede pres, og kræver væsentlig mere tid før det er stærkt nok, så fint med mig. En fin 9. plads blev det til, og Formula setuppen er lige i øjet, den føles rigtig god, nem at håndtere så det er bare om at få flere timer på vandet.

Det lover godt for sæsonen.

Leave a Reply

UA-26760889-1