Slalom I Perfekte Forhold

Jens Ruskol meget tæt på - Kikhavn 21/7 2009Godt at jeg forleden fik skrevet at det jo selvfølgelig er svært at spå om fremtiden, for dagen i dag har netop indtaget pladsen som “Årets bedste”, indtil videre i hvertfald. Jens og Paul endte med at reparere bilen, noget af tiden, men heldigvis kom de på vandet, og vi hyggede os gevaldigt i de gode forhold.

Wave gutterne ville jo nok synes at det ikke var konge forhold, dertil skal der mere perfekte tilstande til, og så en flok hula hop piger på stranden iført minimalistisk bast skørt, helst. Ouch nu lægger jeg mig ud med “soulen” i windsurfingen, men helt ærligt, kom på vandet, giv den gas, jeres tekniske niveau er altså ikke så højt at der ikke kan udnyttes lidt, klask, der fik jeg en til 😉

Billedet og videon fra i dag, viser ikke helt de rette forhold, man får et indtryk, men det er langt fra den reelle størrelse bølger som I kan se. Den ultra wide vinkel som kanmeraet benytter, gør at alt er skarpt, art man ikke får det rette dybde skarphed, trods det får man dog alligevel indsigt i hvordan det er på vandet, og der er skønt!

Vind max: 13,2 m/s
Vind av: 11,1 m/s
Vind retning: Vest
Board: iSonic 86
Finne: Deboichet SL2 34
Sejl: CR 6.7
Sejl trim: en cm mere ned end anbefalet
GPS max: 28,9
GPS distance: 31,9 nm
Gpx file: 210709_kikhavn.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1