Slalom Camp

110513_slalom_campMed en noget speget vejrudsigt var det ikke de helt optimale vind forhold der var lagt op til for weekendens slalom camp med Brian Røgild. Mens vi ventede på at vinden ville være med blev tiden brugt på god gennemgang af teori og setup – do’s and dont’s. Efter frokost begyndte vindmaskinen i Veddelev at gå i gang, og vi fik små 2 timers god sejlads med instruktion og input.

Søndag så desværre ud til at blive en noget tynd omgang, men efter et par timers ihærdig indsats og ikke mindst pumpen, så kom der lige nok vind til vi kunnne få gennemgået og øvet starter. Startertne er afgørende, specielt på kortere baner, og timingen af starten er selvfølgelig afgørende. Normalt plejer jeg at starte for sent og ret så ujævnt, så det var klart et punkt til forbedring. Til at starte med gik det helt skævt, men efterhånden blev timingen bedre og bedre. Dejligt at det til sidst lykkedes at få succes med starterne, et punkt der klart er blevet bedre.

Dejligt at være med, og specielt positivt var det at lykkes med starterne. Tak til alle for godt selskab og til Brian for den gode input og instruktion.

110513_slalom_camp2

Leave a Reply

UA-26760889-1