Så Er Der Nyt

Så er der igen lidt nyt, og det vil der som vanligt også være fremover. Det har været atypisk og meget stille. Bloggen har ligget meget øde hen i vinter månederne, fokus har været andet steds. Jeg havde en travl sæson i 2011, fra 1. april til 29. oktober loggede jeg 126 gange på vandet!

Vinter månederne er gået med fokuseret træning, ikke på vandet, det er der andre der har haft travlt med. I stedet har jeg lagt mange timer i træningslokalet, det er blevet til mange kilometer i ro maskinen hver uge og en pokkers masse kilo der er blevet løftet. Foruden er det også blevet til cross fit træning – fy for den, det er nok den hårdeste trænings type jeg indtil videre har prøvet. Selvfølgelig en masse squash for at holde hastigheden oppe.

Vinteren er forbi, solen og foråret titter frem og  lysten til at komme på vandet igen spirer og trænger sig på.

Sæsonen 2012 er tæt på at blive skudt i gang på vandet, jeg glæder mig til de mange timers dejlige udfordringer forude, til en spændende sæson med nogle interessante stævner på plakaten.

Følg med her på bloggen, nu går det løs igen.

4 Responses to “Så Er Der Nyt”

 1. stony says:

  lidt ærgeligt at jeg så ikke kan give dig lidt modstand på ranglisten i år… 🙂 det har du da fortjænt med den indsats

 2. Henrik says:

  Ja det er en anelse træls, specielt også med hver vores nye Formula slæder, men mon ikke det kan ske en enkelt gang eller mere ?

 3. Stony says:

  Lad os se – der er mange ting som skal gå op, læser MBA og det er ikke til til at få passe med både familie, træning og stævner, men det er ikke lysten der mangler…:) Problemet er blot at hvis jeg så stiller op og ikke er ordenlig klar så bliver jeg sur – og det gider konen ikke høre på – forståeligt nok 🙂

 4. Henrik says:

  Ja tiden er presset, og MBA er trods alt en stor udfordring. Ses når du har en ledig stund.

Leave a Reply

UA-26760889-1