Så Blev Det April

Copyright by Kurosh KianiJa helt utroligt, igen i år blev det skam april. Foråret skulle være på vej, men det er altså ikke ankommet helt endnu desværre, stadig lige under de 10 grader, dog med et par enkelte sol skins dage, dejligt, flere af dem.

Mens en af de danske deltagere i årets PWA Worldtour, vores gode ven og Severne sejl designer Jesper Orth (AUS-10) (billedet er copyright www.kiani.dk) er på vej mod Maui, hmm vi andre må nøjes med Cold Hawaii, er Pritchard drengene, Jimmy Diaz og en håndfuld  i fuld gang med at træne til sæsonens første PWA Slalom 42 event i Ulsan i Korea (12-17 maj).

Den gamle lånte Skoda som Jesper susede rundt i sidste år da han var i DK, er blevet opgraderet til en nyere version, så hvis der er nogen der kender nogen, evt med en fætter som også kender nogen der kender nogen eller noget i den stil, som har en lang model kassevogn til salg så send en mail, så formidler jeg kontakten.

Copyright by www.mauiwindsurfing.netDer er lavet lidt dokumentation i form af en video som er lagt på nettet, der er godt nok smæk på de gutter der, og de har selvfølgelig helt styr på det, stærkt går det, og deres jibes er i særklasse, tag et kig og se hvorledes der trænes slalom på højt niveau.

Leave a Reply

UA-26760889-1