Flere Billeder

Boards Magazine October 2007Har fået gennemgået lidt fra de gamle sider, og har nu fået uploadet en hel bunke billeder. De nye er fra Havstokken og Hornbæk under en god efterårs storm.

Samtidig fandt jeg også Oktober 2007 udgaven af det britiske magasin Boards hvor et af mine billeder blev brugt. Desværre er det ikke forside billedet, kunne ellers have været fantastisk, det er i forbindelse med en artikel om windsurfing og spots i Danmark og selvfølgelig Cold Hawaii – Boards Magazine October 2007 side 86, 87 og 88.

Var en tur forbi Lynæs i går, der var en rigtig god og kraftig vind lige omkring de 12 m/s, og med en del mere lidt længere ude. Smukt vejr, rigtig forårsagtigt, og der er en hel del skriverier i dag på diverse forumer om hvor folk har tilbragt dagen henne. Dejligt at se foråret komme tættere på.

2 Responses to “Flere Billeder”

 1. DEN 78 says:

  Læst i JP: Den hollandske politiker Gert Wilders vil trække Kurt Westergaards Muhammedtegning ud af sin omstridte film.
  Det sker efter trusler om sagsanlæg fra DJ og det hollandske journalistforbund, skriver fagbladet Journalisten på sin hjemmeside.

  Geert Wilders’ omstridte og meget omtalte propagandafilm, ‘Fitna’, begynder med den danske bladtegner Kurt Westergaards tegning, men tegneren har ikke givet sin tilladelse til det.

  Læst i SN: Den danske super fotograf og windsurfer Henrik Carstens, vil have redaktøren fra det omstridte blad BOARDS, til at tilbage kalde de allerede udsendte blade.
  Henrik Carsten advokat Peter Vesterager udtaler “Ophavstretten gælder også i UK og hvis nødvendigt vil vi bringe dette til højesteret. Dette er en princip sag, som en gang for alle må stopppes. (Red.: Der henvises her til Kurt Westergaards sagen)

  Den hører hjemme i et seriøst magasin, og jeg vil ikke risikere, at jeg kommer til at fremstå forkert, ved at mine billeder bliver misbrugt,« siger Henrik Carstens

 2. admin says:

  Hehehehe, ja den er skam god nok 😉 På en 1. april “that is”.

Leave a Reply

UA-26760889-1