Personlig Rekord – 140 km/t !

Personlig rekord med 140 km/t 19/3 2010Efter en hel del dage på ski, blev det tid til at presse grænserne en smule. Jeg holder mest af at køre pukkelpiste, det er ekstremt udfordrende, kræver god form, teknik og ikke mindst godt overblik.

Der er dog bare ikke så mange muligheder for at sætte rekorder som kan sammenlignes når man kører pukkelpiste. I windsurfingen har vi speedsailing, en disciplin jeg holder af, og på ski er der jo selvfølgelig styrtløb, og der kan der i høj grad sættes rekorder.

Efter et par sage at have udsøgt et par gode pister, valgte jeg så at udfordre hastigheden. Der var et par gode forsøg, rundede snildt de 85 km/t og følte mig ikke presset. Så en ny bakke, fyrede den godt af, og følte suset, clockede 126 km/t som max! Var ret tilfreds, men du kender det godt, der skal mere til, så igen et par gode løb, men ikke helt deroppe med max hastigheden. Slå tankerne fra, og fyr den af, og således gjort endte jeg med at clocke 140 km/t som max hastighed. Jo det er kontrolleret, og der blev brugt 2 GPS enheder, så den er god nok.

Leave a Reply

UA-26760889-1