Op og ned

IMG_20160403_175741Med udsigt til 4-6 meter fra NNV var planen at få sejlet Formula og få tunet grejet lidt mere ind, det er jo ikke mange timer jeg har været på vandet med den nye setup, så jo mere tid jo bedre.

Godt jeg havde en aftale i Veddelev, for med 3 grader på termometeret trak det ikke voldsomt, ved afgang sneede det ! Vel ankommet i Veddelev var temperaturen steget, solen tittede fem mellem skyerne og vinden var perfekt til Formula. Ud med grejet og i gang med at rigge op, inden vi var færdige havde billedet vendt. Vinden havde tiltaget og der var nu hvide skumtoppe overalt, hmmm slalom ??  Ja i den grad, og med 8.6 ? Nej nok mere 7.8 !

Vinden droppede en anelse, så 8.6 blev rigget og så afsted. Fik arbejdet en hel del med rettelser i setuppen fra i går på 124 og 8.6. Det fungerede væsentligt bedre med de justeringer jeg har lavet i forhold til i går så det gjorde ikke så meget at vinden igen droppede og det kun blev til en kort session på slalom.

Ind og rigge om til Formula og det endte med at blive en meget meget lækker Formula session med Reflex 7 11.5 og Formula 177.

Det var første gang ude i rigtig gode forhold med denne setup, og hvor er det bare lækkert, også når trykket øges og måske lige er på kanten til tider, ja så føler man sig stadig i rigtig god kontrol, lækker lækker setup og oplevelse.
Måtte dog stoppe da det blev for koldt om fingrene.

Leave a Reply

UA-26760889-1