On Off On Off On – Off…

Vind i Lynæs 9/5 2009Noget af en dag med skiftende vind forhold. Foruden at skulle vandre en del, bliver ens tålmodighed også sat på lidt af en prøve i sådanne forhold. Når vinden så var der, ja så var det jo rigtig fedt.

Jeg startede  ud lidt forkert, troede egentlig at der var mere vind, så 87’eren blev valgt, og så en Vector Rockit 30. At boardet var lige i underkanten gjorde det ikke meget bedre med Rockit finnen, den er jo rimelig extrem og har ikke meget lift. Så kun en enkelt gang lykkedes det mig at fange greb og accelerere ned ad en bølge. Imens cruisede Paul rundt med samme setup, dog med en almindelig Drake 32’er, den har jo væsentligt mere lift.

Ind og skifte, og med tankerne på iudsigten valgte jeg ikke kun at skifte finne, men skiftede direkte til 101’eren bevæbnet med in Deboichet SL2 36’er. Super setup, stabil og rigtig lækker når man fyrede den godt og grundigt af downwind.

Der var slet ikke samme mængde vind som i tirsdag’s men trods det lykkedes det dog at få nogle gode ture, lige indtil der var nogen der slukkede for knappen. Normalt dropper vinde gradvist, men ikke denne gang, den forsvandt simpelthen, så der gik lidt ektra tid med at svømme ind. Trods alt en lærerig dag på vandet.

 

Vind max: 11,4 m/s
Vind av: 9,0 m/s
Vind retning: Vest Sydvest
Board: iSonic 101
Finne: Deboichet SL2 36
Sejl: CR 6.7
Sejl trim: som anbefalet
GPS max: 27,0
GPS distance: 22,1 nm
Gpx file: 090509_lynaes.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1