Kort Eftermiddag

Vinden i Veddelev 21/4 2010Det så egentlig ganske fornuftigt ud da jeg tog afsted hjemmefra, men det ændrede sig da det begyndte at sne da jeg hoppede ind i bilen. Fy for dælen det var koldt, temperaturen stod på 4 grader! Aj gider du virkelig det ? Det er koldt, det sner, og hvad med vinden ? Hmm… jo da, afsted i retning Veddelev for at se på forholdene.

Ole var ved at gå ud med 133 og 8.6 – altså en noget større setup end jeg har mulighed for med min 121’er og 7.5. Det så fornuftigt ud, så i gang med at rigge. Inden jeg kom på vandet, aftog vinden og der blev ikke længere planet, øv. Efter vinden havde drejet, tiltog den lidt igen, så et forsøg blev gjort. Det var først godt langt ude i fjorden at vinden kom, lige på grænsen dog. Et par pump og op og plane, aj hvor fedt, der er fart i slæden. iSonic 121’eren er en anelse anderledes, den er “crisp” når den går gennem vandet, en lækker følelse, og handling er blevet endnu bedre, utroligt at det kunne lade sig gøre.

Dejligt at det lykkedes at komme i fuld planing og nyde forholdene, det hele blev afsluttet med en ordentlig “brænder” i fingrene, det var det dog værd.

Vind max: 7,3 m/s
Vind av: 6,4 m/s
Vind retning: Vest
Board: iSonic 121
Finne: F4 E3 46
Sejl: Element 2 7.5
Sejl trim: en halv cm mere ned end anbefalet
GPS max: 23,8
GPS distance: 11,1 nm
Gpx file: 210410_veddelev.gpx

2 Responses to “Kort Eftermiddag”

 1. john seehuusen says:

  Kom du ud og fik prøvet den nye formulaslæde ????.
  Jeg var ude igår i en halv time inden vinden fes af…. Og uden handsker/hætte for første gang SKØNT. Tager 10 dage til Italien imorgen, så ingen windsurfing for mig i det næste stykke tid. Håber at vi kan komme ud og sejle noget formula når jeg er hjemme igen…SES
  Mvh john Lynæs.

 2. admin says:

  Hej John.

  Nej desværre ikke den dag, men har fået sejlet en masse slalom. Hvor dejligt med Italien, går ud fra det er uden brædt, men sikkert med rødvin 😉

  Giv lyd når du er retur, så tager vi på vandet og nyder timerne.

Leave a Reply

UA-26760889-1