Kongedag I Tisvilde

Kasper & Nikolaj i Tisvilde 24/8 2010Hvilken dag! Udsigten holdt til fulde, og det endte med at blive en af årets absolut bedste dage til dato. Tisvilde viste sig fra sin allerbedste side, så smukt og perfekt. Bølgerne var store, og helt perfekte sæt der bare rullede elegant ind mod land gjorde legen i bølgerne til en fryd.

Nikolaj Kruppa i Tisvilde 24/8 2010Nu og da var de i logo højde, så der var fine ramper til at få fyret den af. For en sjælden gang skyld var jeg ikke på slalom udstyr, den udfordring tog Kasper Juul og Nikolaj Kruppa sig af. I stedet for gik dagen på wave udstyr, og jeg kan godt mærke at det kræver en del tilvænning, men sent på eftermiddagen gik det faktisk ganske godt.

Perfekte logo høje bølger i Tisvilde 24/8 2010Inden jeg kom så langt skulle der rigges til osv, og i den proces gik det op for mig at jeg havde glemt mine wave finner! Hvor kikset, på dagen hvor det skulle være. Dejligt var det at opleve hjælpsomheden blandt windsurfere, en flink gut lånte mig en finne, og jeg kunne komme på vandet og nyde forholdene, dejligt og tusind tak for hjælpen.

Nu hvor jeg sidder og reflekterer over dagen, kommer der en utrolig glæde frem, en dejlig følelse af tilfredshed og træthed oven på så god en dag. Sandet føg kraftigt, ind i munden som en bedre tandrensning, det var væsentligt bedre end at være hos tandlægen, dog blev der ikke skyllet. Midt i de dejlige forhold kom en sæl til syne inde i lejet, nysgerrig som den var, lå den og holdt øje med hvad der foregik. Vejret vekslede lidt, ind imellem kom en kraftig byge, så sol, og igen masser af vind. På et tidspunkt dukkede den smukkeste regnbue op, det føltes som om den udsprang tæt på hvor jeg sad ude på molen, en herlig oplevelse på en fantastisk dag.

Nikolaj Kruppa i Tisvilde 24/8 2010Der er mange flere billeder på vej, jeg skal bare lige have dem sorteret først, men det bliver først når vinden og de fantastiske forhold har lagt sig, men hold øje med “Billed og Video Sektionen“.

Vind max: 21,3 m/s
Vind av: 18,4 m/s
Vind retning: Syd Syd Vest
Board: Acid 80
Finne: 23” – lånt finne
Sejl: Blade 4.0
Sejl trim: 1 cm mere ned end anbefalet
Eyelet:
Bomhøjde: 129
Track: 0
GPS max: 32,1 knob
GPS distance: 31,3 nm
Gpx file: 240810_tisvilde.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1