Kashy Slalom Finner

At der fortsat udvikles er der jo ikke noget nyt i, men relativt nyt er det at Kashy nu også er gået ind på race markedet med slalom finner som ellers har været domineret af en håndfuld spillere. Vi kender navnet Kashy som eftertragtede formula finner der koster tæt på spidsen af en jetjager. Kashy har i lang tid været øverst på listen i formula verdenen, lidt i stil med de mest eksklusive biler, dem alle drømmer om men ikke helt har råd til.

Midt i en finanskrise tid hvor der ellers bliver sparet, udskiller Kashyen sig klart med sit velkendte cover med ordene: “Warning: Sharp Edge Do NOT Touch! Keep covered when not in use”.

En finne fra Kashy koster for en “dødelig” sejler ca. $ 800,- men så skal du også vente tæt på 3 år! Har du travlt, ligesom de fleste af os, ja så kan du jo lægge tusind dollar oven i, så prisen er $ 1800,- og så kan den erhverves i løbet af en til 3 måneder.

Det samme gælder for slalom finnerne, og jo prisen er også den samme selvom finnen er væsentligt kortere. Så det er bare om at få sparet op hvis du skal have finnernes Ferrari blandt dit udstyr.

Leave a Reply

UA-26760889-1