Atju!

I den kommende uge er der Formula VM for Youth og Masters i Skive, og det har længe været mit ønske og mål at deltage i VM, og når muligheden så byder sig her i Danmark, ja så kunne det jo næsten ikke være bedre.  Jeg har været målrettet med den fysiske træning, har fulgt mit program fint, og har også set en klar forbedring af den fysiske form. At jeg så i forgårs rammes af en sommer influenza er rigtig dårlig timing.

Træningen på vandet har været en anelse anderledes end ønsket, dog er motivationen der, og jeg synes at jeg hele tiden forbedrer mig på forskellige punkter, så egentlig er jeg ganske godt tilfreds med min fart og højde, krydset fungerer rigtig godt, downwind skal der arbejdes videre.

Som sagt blev jeg ramt af en kraftig nysen og sløjhed forleden. Siden da har jeg koncentreret mig om at få bugt med influenzaen, men svimmel og sløjheden sidder der stadig en anelse trods masser af C vitamin og andre gode heksemiddler. Ret ærgerligt at stille op til VM sådan her, men ikke meget jeg kan gøre, den del har jeg ikke kunne planlægge.

Håber på at der er lidt kræfter og energi tilbage når influenzaen er forduftet, så jeg har fuld kraft til VM i Skive. Glæder mig til at deltage.

Leave a Reply

UA-26760889-1