Dejlig Eftermiddag

Oscar i Veddelev 22/8 2009Det blev til en dejlig eftermiddag i Veddelev sammen med min søn Oscar, som nød de gode forhold, og viste gode fremskridt. Jens, Paul og jeg fik nogle gode ture, og det var fedt at opleve at min højde er blevet betydeligt bedre. Jens og Paul fortsatte længere ude og fik nogle gode ture, jeg gik retur tættere på havnen, da Oscar jo sejlede i det område. Vi hyggede og Oscar er blevet betydelig mere sikker på sig selv og manøvrene.

Det gik ok med trælåret som jeg pådrog mig i torsdags, værre var det dog i går fredag, hvor jeg knapt kunne gå, av for dælen hvor det smertede det lår.

Det skal også lige bemærkes, at en Garmin GPS ikke flyder, og er meget svær at lokalisere hvis den går tabt. Ole Scanholm var så uheldig i torsdags at miste sin GPS, blup og væk var den! Det kunne jo være at heldet var med ham, og at den kunne lokaliseres, men desværre lykkedes det ikke, æv.

Det var lette forhold, og man kunne lige ved hjælp af lidt pumpen komme i gang. Men dejlig varmt, afslappende og hyggeligt at være samlet allesammen.

Vinden i Veddelev 22/8 2009Vind max: 5,5 m/s
Vind av: 4,8 m/s
Vind retning: Vest
Board: SB Formula 162
Finne: F4 Crad 74-4
Sejl: CR 11.7
Sejl trim: 2 cm mere ned end anbefalet
GPS max: 21,6
GPS distance: 16,1 nm
Gpx file: 220809_veddelev.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1