DBO Rangliste I Hvide Sande – Dag 2

Igen en vindstille dag 12/9 2010Efter en god middag i går aftes, med efterfølgende fest til sent ud på natten hvor der blevet givet godt med gas – af nogle, var det nu dagen derpå hvor DM kunne blive afviklet. Det var dog samme format som dag 1 i fredags, nemlig ingen vind overhovedet, og dog, der var forskel, men den lå hos et par af sejlerne som havde nydt festen aftenen før. Udsigten var mindre end ringe, hvilket betød at der desværre ikke kunne sejles i dag.

En meget lang hjemtur... 12/9 2010Ærgerligt at der de 2 dage hvor DM’et skulle afvikles ikke var vind, surt, men heldigvis kom vi dog på vandet til downwinderen og fik en god oplevlse ud af det. Spændende bliver det i Nyborg til årets sidste Rangliste stævne, hvem tager DM titlerne ? Tak til Køge folkene der var klar til at afvikle, men devsærre ikke havde vejrguderne med sig.

For nogle gik turen direkte videre til Klitmøller til PWA stævnet. For andre gik turen hjem mod København, og den blev for nogle en lang pinsel, med adskillige stops, vi ønsker god bedring.

Leave a Reply

UA-26760889-1