Afslutning På VM

Efter onsdagens gode sejladser var der torsdag udsigt til en fortsættelse i gode forhold. For mit vedkommende blev det dog ikke til nogle sejladser torsdag, jeg måtte tage retur til København, for så senere på dagen at tage retur til VM. Jeg fulgte nysgerrigt med via nettet, og jeg må da ærligt erkende at jeg håbede på udskydelse pga. for lidt vind.

Således gik det dog ikke, i stedet kunne jeg med spænding følge live opdateringerne, og krydse fingre for at Brian Røgild kunne bevare sin første plads. Da jeg fløj over Veddelev kom der god karma med til Brian, bare det nu var nok. Da jeg landede i Karup og igen kunne følge racet var det afgjort. Brian havde en DNC i sdiste sejlads, en trapez krog knækkede og så er der ikke meget at gøre. Der var åbenbart ikke nok karma med i den portion jeg fik tidligere, æv.

Retur igen i Skive var der dog god stemning og masser af gode historier, der var belevt sejlet 4 sejladser i perfekte forhold.

Fredag bragte absolut ingen vind, og udsigten var heller ikke med os, så dagen gik med hygge og gode historier.

Lørdag  var sidste dag, VM skulle afgøres, men uden stabil vind var der ikke de store udsving. Vi fik dog sejlet en enkelt “show sejlads” for de mange tilskuere. Afslutningen var helt i top med faldskærmsudspring og fin opvisning, eb fin afslutning på et flot VM helt i top.

Resultatmæssigt blev det for mit vedkommende et flop, men på et andet punkt en yderst stor success. Jeg var som tidligere skrevet syg inden, og den første dags sejladser blev sejlet i meget svære betingelser, når man så er syg og må give op, ja så er det dyrt. Anden dagen gik egentlig ok, 4 gennemførte sejladser, og sidste dag med vind torsdag fik jeg igen 4 DNC – ikke deltaget. Så ud af 12 sejladser fik jeg gennemført 4 hvilket jo absolut ikke kan bruges til noget resultatmæssigt. Det var dog det hele værd, jeg fik noget andet som betyder væsentligt mere, dejligt.

Leave a Reply

UA-26760889-1