Træningslejr I Nivå – Dag 1

Træningslejr I Nivå - FrederikSamme dag som Young Gun stævnet gæstede Nivå, lagde klubben også faciliteter til DBO Formula træningslejr med Jesper Vesterstrøm som coach. Jesper og Nivå Windsurfklub havde sat et godt program sammen for en god weekends træningsglejr, med fokus på teknik, starter og generelle Formula/slalom trims, for alle niveauer. En træningslejr som jeg havde set frem til, der er desværre ikke mange af dem i løbet af sæsonen som jo også er godt fyldt med en række stævner. Jeg holder meget af at deltage i træningslejre, det er intenst og rigtig givende, en god mulighed for at fokusere og lære.

Til træningslejeren i Nivå var vi denne gang desværre uden toppen af poppen fra ranglisten, det plejer at være rigtig inspirerende at være tæt på de aller dygtigeste windsurfere i DK. Vi der var med, fik dog i stedet mulighed for at få Jesper 100% på os, og det var der også behov for.

Træningslejr I Nivå - JesperVinden var en anelse springende, og fra at være let, kom der pust hvor det var lidt af en håndfuld at styre 11’eren. Specielt i de lette forhold synes jeg at jeg manglede lidt, men god instruktion om trimning af sejlet ved hjælp af udhalet i lette forhold gav bonus. Så klart en ting der skal arbejdes mere med.

Vi kom igennem mange trænings pas på vandet i dag, og det var fedt at få mulighed for at have Jesper liggende tæt på for at analysere og rette os til enkeltvis, lækkert med god tid.

Dejligt med en god dag på vandet med professionel instruktion, feedback og gode råd, jeg ser frem til i morgen.

Vind max: 7,3 m/s
Vind av: 6,2 m/s
Vind retning: Vest
Board: Formula HWR
Finne: F4 CRAD 74-4XS
Mast: Red Line 550
Sejl: Reflex 11.0
Sejl trim: to cm mindre ned end anbefalet
Eyelet: top
Bomhøjde:
Track: 0
GPS max: 21,9 knob
GPS distance: 16,1 nm
Gpx file: 210810_nivaa.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1