Tæt På

Godt med vind i Hullet 3/10 2009Jo der var godt gang i den i dag, og mit mål for dagen var at komme over de 35 knob (~65km/t). Jeg gjorde adskillige forsøg, og på trods af at “Hullet” ofte byder på flade forhold, var det bare ikke dagen hvor det skulle lykkes – nok mest stedet i denne vindretning, der ikke gjorde det muligt at opnå endnu bedre hastigheder, dog var de gode runs meget konstante.

Stedet er dejligt, det er tæt på, og der er en god atmosfære og hygge, det tilsammen med en flok af rigtig gode mennesker gør det til en rigtig god oplevelse at komme der. Udfordringen i dag, vel egentlig hver gang man vil sejle speed, er at få rimeligt fladt vand, en god indfaldsvinkel, for så derefter at falde af og accelerere. Det øjeblik hvor man falder af, og kraften fra accelerationen føles er fantastisk, et sus på fuld fart.

Det lykkedes et par enkelte gange, men desværre fandt jeg aldrig helt den rigtige rytme og gode vinkel til at klokke over målet. Til trods for det, lykkedes det nææææsten, kun 0,5 knob fra, og det i en rimelig choppy sø med masser af ålegræs, og en kort affyrings rampe. Alt i alt en rigtig fed dag.

Billedet er Copyright M. Svej – der er flere fra dagen her.

Vind max: 17,3 m/s
Vind av: 14,4 m/s
Vind retning: Sydvest
Board: iSonic W53
Finne: Vector Rockit 30, Cutter Weed 28, Tectonics Falcon F1 25
Sejl: CR 6.2 & CR 5.6
Sejl trim: en halv cm mere ned end anbefalet – 2 cm mere ned end anbefalet
GPS max: 34,5
GPS distance: 25,9 nm
Gpx file: 031009_hullet.gpx

2 Responses to “Tæt På”

  1. Malloy says:

    Det er sådan det skal gøres.

    Jeg nåede at sejle 15 minutter efter arbejde i søndags, 3 gange ud og ind og så var hulrekorden slået + personlig rekord på 36,3knob. Ikke dumt taget i betragtning at det var anden gang på missilet nogensinde.

    Næste gang den er i vest og der er lavt i hullet, så nakker vi sgu de 40 😉

  2. admin says:

    Super, stort tillykke 🙂

Leave a Reply

UA-26760889-1