Super Finale

Dunkerbeck vinder i Vietnam 5/3 2011Mens jeg stadig drømmer om varmere himmelstrøg, eller bare det at komme på vandet uden frost grader, afvikles årets første PWA stævne i Vietnam. Det er næsten 2 måneder tidligere end sidste års første stævne i Korea, er alle klar ? Er det nye grej tunet ind ? Der har i hvert fald været rigtig god action på første og sidste dagen af slalom konkurrencerne. Vinder finalen blev et brag af en finale, Albeau kom i loosers final, og Dunkerbeck som hans evige rival, kunne ved at sejle minimum en 8. plads hjem sikre sig stævne sejeren. At høre Ben Profitt og Kurosh Kiani kommentere er et hit, de er i samme klasse som amerikanske sports kommentatorer, rigtig sjovt og medlevende!

Specielt ved 2:16 hvor Björn styrter er de helt i top, de er lige ved at koge helt over på grund af den øgede spænding, og overraskelsen er næsten hjemme.


Stævnet var interessant fra et Severne synspunkt, er selvfølgelig Steve Allen’s flotte resultat, specielt er loosers finalen i 4. runde med Albeau interessant. Allen har rigtig god fart og overskud med Reflex sejlene, så der er lagt op til noget af et show i årets sidste stævner.

Næste PWA stævne er i Korea den 14-20 maj, næsten samtidig med vors danske rangliste i DBO regi starter.

Gik du glip af stævnet kan du læse PWA’s stævne rapport.

Leave a Reply

UA-26760889-1