Sommer Stilstand

sommer2013Hmmm ja stilstand… sådan ser det ud men det er dog ikke tilfældet. selvfølgelig har jeg været på vandet og nydt friheden, men langt fra i så stor stil som tidligere, på den anden side påskønnes nydelsen og timerne på vandet så på en helt anden måde. Med sommerens komme var der lagt op til NM i Halmstad, et race jeg tidligere har deltaget i, men af forskellige grunde valgte jeg i år at melde fra. På en måde æv, på den anden side gav det andre rigtig gode oplevelser.

En anden rigtig god oplevelse i løbet af sommeren var Furesøbad Windsurfing Klub’s sommertur. Som tidligere år gik turen til Ringkøbing fjord og Hvide Sande området. Et dejligt område som byder på sejlads til flere niveauer. I år var hele familien med, og som altid var det hyggeligt, gode timer på vandet med windsurfing og SUP.

Foruden slalom blev det til Formula sejlads med 12.0 – den er stor men hvor er det dejligt at kunne få timer på vandet i den lette sommerbrise, og i år i badebukser – totalt sydlandsk stil, herligt.

sommer 2013_2

Lagersalg – alt skal væk!

Bølgerne på Vesterhavet blev brugt til at SUP’e på i fin stil. Det blev bedre og bedre, og en af dagene mødte der os om morgenen et smukt syn, fra toppen af klitterne var der flat stille hav men med dønninger der ivrigt søgte ind mod stranden for at glæde surfere og badegæster. Det var flotte rene 2 meter rullere der brød helt perfekt og skubbede os i gang så legen ingen ende ville tage. Det var ikke til at slippe, den næste, bare en mere, aj lige en mere – og sådan blev det ved. En helt fantastisk dag, der skulle vise sig ikke at blive den eneste.

Efter 12 dage ved Vestkysten stod valget mellem at tage Syd på eller retur mod Sjælland. I år var valget nemt, der var igen grund til at søge mod varmen Syd på, den var som vi alle ved det i stor stil her i DK. Dejlige dage på Nord kysten med hygge og god formula sejlads hvor en del af tiden gik med at forsøge at trimme nye master ind, desværre uden held.

Ferien blev afsluttet på vandet med et par helt fantastiske dage i Veddelev, igen i shorts men nu faktisk så varmt at man svedte mens der blev sejlet, ja en helt igennem fantastisk sommer som foruden varme og familiehygge også bød på gode sejlads forhold, dejligt.

Leave a Reply

UA-26760889-1