Slalom I Veddelev

Det er som om det ikke kan stoppe, det bliver ved og ved. Igen en fed dag, utroligt… høj  sol og god vind i Veddelev, hvor det blev til en herlig dag sammen med Paul og hans tømmermænd, Jens var ved at forsvinde ind i “Guitar Hero” og var tæt ved ikke at komme på vandet ! Dagen bød også på alternativt lystfiskeri, jeg ramte hornfisk 3 gange i løbet af dagen med finnen, klonk sagde det og så sidder den godt fast og et hoved mindre.

Jeg fik testet en del af mine finner igennem og sparrede sammen med Paul, synes jeg manglede lidt fart, så der skal arbejdes mere med letvinds teknikken. Måske det også handler om at finde en bedre setup, da jeg synes jeg manglede lidt balance i setuppen.

Fik testet både Vector Canefire 40 samt min F4 D2 42 finne – damn den finne er altså bare helt i top ! Jo mere det blæser, jo bedre bliver den, fed følelse når den “aktiveres” og det hele bare bliver lettere.

Det er sjovt… jeg ender i øjeblikket ofte med at være lidt i tvivl om hvilken setup sejlmæssigt jeg skal vælge. Det ville måske være ok at være i tvivl hvis jeg havde en hel bus fyldt med hele molevitten, men det har jeg jo ikke ! Når nu jeg så er i tvivl, så tænker jeg ahh… er den der ? Er den der ikke ? Eller ? Så jeg slæber det store grej med, op og ned, frem og tilbage, og hver gang bliver der bare sejlet på det mindste som jeg har taget med ! Sååååå æhhhh Ja…. måske jeg skulle kalibrere overvejelserne bedre.

Timerne på vandet er simpelthen bare regenerering af sjælen og det mentale, det er så fedt at være i den tilstand, glæden og nærmest kunne stå og danse på det ene ben til det andet, som et lille barn der laver en hula hop dans, glæde over at være mentalt regenereret. Aj hvor er det bare fedt, den glæde er som total afkobling fra alt, når jeg er på vandet, det er en fantastisk følelse og giver så meget “strøm” bagefter til hverdagen.

Endnu en enormt positiv overraskelse ved Veddelev i dag, igen en helt fantastisk dag. Vinden var godt nok en gang imellem sådan lidt on/off, lidt yoyo agtig, men man har faktisk kunne sejle stort set hele tiden, man skulle bare lige finde området, så var der gas på.

Vind max: 10,3 m/s
Vind av: 8,8 m/s
Vind retning: Vest
Board: iSonic 101
Finne: Vector Canefire 40, F4 D2 42
Sejl: CR 7.5
Sejl trim: som anbefalet
GPS max: 27,7
GPS distance: 28,3 nm
Gpx file: 140609_veddelev.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1