Så Gik Det Mod Nord

Efter en rigtig god start på ferien i Lynæs gik det Nord over. Endnu en ferie uge, dog med en noget tvivlsom vejrudsigt. Uanset hvad var det dog dejligt at fortsætte ferien i Klitmøller med familien, afsted og finde et helt andet gear. Som skrevet var vejrudsigten ikke helt på vores side, det så ud til få dage med brugbar vind, men en anden og mere kritisk ting der ikke var med os, var vores bil.Allerede efter en lille times kørsel kom der en underlig lyd fra motoren. Efter i panik at have drejet fra, skulle det vise sig at lyden kun opstod når der blev kørt i 5. gear. Så fra Slagelse til Klitmøller gik det i max 4. gear, ikke det store problem når man har trailer på.

Mandag var første dag hvor vinden ville være med. Jeg lagde ud med 7.8 på min iSonic 97 og nød at skyde den godt af i de dejlige forhold. Senere på dagen tiltog vinden gradvist, og der blev rigget ned til 7.0. Den kombination fungerede rigtig godt, dejlig hurtig med masser af kontrol ud over rullerne ved Ørhage.

De efterfølgende dage var vinden ikke helt med os desværre, lettere fralandsvind er ikke attraktivt så der blev hygget godt med familien, svømmehallen i Thisted er fin og har også træningslokale. Først torsdag var der igen mulighed for at komme på vandet, men ikke på wave eller slalom udstyr.

Vinden var lige omkring de 5 m/s så formulaen blev søsat, og det var helt perfekte forhold at sejle i. En dejlig lang tur med masser af kryds ned forbi Vorupør og helt til Stenbjerg, for dernæst at sejle downwind retur.

En dejlig uge i Klitmøller lakkede mod enden, ikke meget windsurf eller SUP, der til var der enten for lidt vind eller fralandsvind, men til gengæld masser af tid sammen med familien, dejligt. Nu er det retur mod KBH, dagligdagen kalder.

Leave a Reply

UA-26760889-1