Så Blev Det Efterår

Vinden i Lynæs 4/10 2008Da vi sejlede Orø rundt for en uge siden, foregik det i korte ærmer, men det er desværre nok ved at være slut med det, dertil er det lige blevet et par grader for koldt nu. Solen står lavt, og man oplever ofte at sejle i det smukkeste modlys, hvilket giver lidt udfordring ud over bølgerne, men det er absolut ingen hindring, det er snarere lærerigt at ikke at holde sig tilbage, men at have fuld tillid til at komme igennem med maksimal fart. Det er lidt køligt i dag, wind chill factor er så det svarer til 3 grader, brrrrrr.

Jeg startede ud med Drake 36 finnen – 2008 versionen, det var en forfærdelig oplevelse, der var ikke bid i den, den slap fuldstændig umotiveret, måske var den for stor ? Synes ikke det virkede således, men skiftes skulle der, valget faldt på min nye Deboichet SL2 34, min tidligere 34’er blev solgt med et board, så jeg har i et godt stykke tid været uden en 34’er, stort savn! Hvilken forskel det var at skifte, langt mere let gående, den skærer sig perfekt igennem vandet, det er en lækker følelse man oplever når det spiller sådan.

Paul og jeg fik et par gode timer på vandet, ikke de hurtigeste sessions, der til var retningen ikke optimal, men dejligt at få fyret den godt af. I morgen rykker det endnu mere ifølge DMI, lad os se hvad dagen bringer.

Vind max: 13,4 m/s
Vind av: 10,7 m/s
Vind retning: Nord Vest, svagt drejende
Board: iSonic 87
Finne: Deboichet SL2 34
Sejl: CR 6,7
Sejl trim: 1 cm mere nedhal end anbefalet – Eyelet: nederste
GPS max: 24,6
GPS distance: 12,9nm
Gpx file: 041008_lynaes.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1