Op Og Ned I Veddelev

Op Og Ned I Veddelev

Det blæste rigtig godt da jeg kørte hjemme fra, men jo tættere på Veddelev jeg kom jo mindre vind så der ud til at være. Vinden var der, men den kørte op og ned som en elastik, meldingerne lød på 6.2 og en lille setup, og det havde sikkert også passet i stødene, hvilke der var en hel del af, men i gennemsnit så det ud til noget mere.

En hel del tid gik med at hygge, få ordnet en masse småting, gjort ny bom klar med liner osv og så ellers fjolle rundt i lidt for stor stil men hyggeligt var det.

Langt om længe blev beslutningen taget og 7.8’eren belv rigget til og iSonic 97’eren gjort klar. De sædvanlige småjusteringer blev foretaget ude omkring Eleore, men lige umiddelbart fandt jeg ikke helt groovet i de kraftige vindstød. Der var meget godt skud i den, men den der herlige følelse af at ligge ovenpå og bare suse igennem choppen var der ikke helt. En god lang tur med Anders, Max, Kasper og Søren til den anden side gik egentlig godt, men lige som vi jibede gik trapez linen! Arghhh der var lang vej til fast grund under fødderne. Glad for min gode CrossFit træning var jeg, nu kom den da mere end til rette.

Fik fikset den krækkede trapez line, men fandt desværre ikke samtidig groovet. Det var først en del senere på dagen at det endelig lykkedes at finde den rette justering der lige gav den suveræne følelse af fuld kontrol så jeg bare kunne fyre den af uden omtanke. Herligt at det lykkedes, og godt at blive ved med at arbejde med setuppen.

Vind max: 12,4 m/s
Vind av: 9,9 m/s
Vind retning: Vest
Board: iSonic 97
Finne: Z SL 36
Mast: Enigma 460
Sejl: Reflex III 7.8
Sejl trim: 1.3 cm fra, til mærket
Eyelet: top
Bomhøjde: 138,5
Track: +0,4
GPS max: 32,56 knob
GPS distance: 29,32 nm
Gpx file: 170512_veddelev.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1