Nye Slalom Finner

F4 Slalom FinLidt spændende nyt er ankommet, nemlig 2 nye slalom finner fra F4 i San Francisco. Udgangspunktet er at de skal bruges til let vinds slalom med 7,7 – 8,3 og 9,0 kvm sejlene.

Som det ses på billederne er de væsentlig anderledes end mine Deboichet SL2 finner, Deboerne kan stort set altid levere varen, og leverer en god kombination af hastighed og højde, måske ikke altid de hurtigeste, men til gengæld et sikkert valg i de fleste forhold.

F4 Slalom FinEn meget enkel sammenligning af to 42 cm finner viser klart forskellen på de 2 typer. F4 finnen er baseret på C3 designet fra Boogie, og det ses egentlig ret så tydeligt at det også går igen i slalom finnerne. Der er en klar kurvet front med en anelse af tippen som “hælder bagover”. Tippen er væsentlig anderledes end Deboichet’en som har en bredere tip, ydermere er F4 finnen slankere, næsten 1 cm. Af design minder den egentlig en del om Vector‘s EX finne.

Materialet er af samme type carbon som F4’s formula finner. At dømme efter designet og finishen ser det rigtig lovende ud, og det bliver spændende at få testet og se hvad de kan.

På billedet er vist en 42 og en 46 cm finne fra F4klik på billederne for at se detaljer.

Leave a Reply

UA-26760889-1