Lidt Af Hvert

Deboichet SL4 - copyright Kevin PrithchardImponerende ser den ud, ja Deboichet SL4 finnen altså! Mere om den lidt længere nede i teksten, først lidt af hvert.

Godt nok er det nu efterhånden flere uger siden min ryg voldte problemer under en squash kamp, og som om det ikke var straf nok ikke at kunne komme på vandet i lang tid bagefter, er jeg stadig plaget af den skade. Har da selvfølgelig spillet squash 3 gange om ugen, godt nok med lidt besvær med at komme helt ned og godt øm bagefter, men hvad dælen skal jeg stille op? Kan da ikke undevære at holde formen ved lige. Billedet er copyright Kevin Pritchard.

Nu er det så ikke lige skaden der holder mig væk fra vandet i den kommende uge, men en længere tur til Japan. Så næste mulighed for at komme ud og nyde farten og opleve glæden ved friheden på vandet, bliver først i løbet af fredag den 23/5 og den weekend, vi ses på vandet.

Jo jeg har da helt glemt det… nemlig at jeg endelig fik taget mig sammen til at få lavet en mere passende header med billede, skulle gerne give et lidt mere “fresh” eller “street” look som den yngre generation måske ville kalde det.

I forbindelse med konkurs begæringen af F2 er der jo rigtig mange spørgsmål der trænger sig på. Set ud fra de sponseredes side er det selvfølgelig noget rigtig skidt, hvordan mon deres situation er? På trods af den uheldige situation er F2 sejlerne til start i årets første PWA event i Ulsan /Korea, både Jaggi og Maynard stiller begge til start for F2.

Deboichet SL4 & SL2 fins - copyright DEN-8 Henrik CarstensOmkring nye slalom finner – Deboichet’s velkendte SL2 finne har i efterhånden et godt stykke tid været næsten lige så højt vurderet som Kashy’erne er det i Formula.

Sidste år kom SL3’eren ud til menig mand, man så godt nok ikke så mange af dem i aktion, det var stadig SL2’eren der prægede billedet. Men forlydender havde det med at bringe nyt om en SL4, dog ikke en der på det tidspunkt kunne erhverves af menigmand. SL4’eren er nu vist på Deboichet’s hjemmeside, og den er også set i brug. Albeau havde den allerede sidste år, men valgte ikke at bruge den da han foretrak sin SL2’er. Piben har dog nu fået en anden lyd, og Albeau’s setup i Korea består finnemæssigt af SL4’ere. Foruden Albeau’s brug af SL4’eren på sine Starboard iSonic’s er den også set i brug på både Fanatic, Tabou og F2‘erne.

Finnerne på billedet ovenfor er henholdsvis SL4 – til venstre, og SL2 til højre.

Det ses jo tydeligt at der er klar forskel på de 2 typer. Hvor min Vector Canefire mest af alt minder om et kryds mellem SL2’eren og SL4’eren, så minder SL4’eren mest om Vector Rockit, dog er tippen noget mere markeret.

Hvorledes den egentlige forskel er på SL4 og SL2 kan jeg ikke svare på, da jeg endnu ikke har haft mulighed for at prøve SL4’eren, og jeg er jo ganske godt tilfreds med den serie af SL2’ere som jeg har.

SL3 er klart anderledes, den er sværere at bruge, det er som om den slipper for hurtigt, måske man skal være mere trænet for at kunne udnytte den optimalt, men den bliver ikke en del af min finne setup.

2 Responses to “Lidt Af Hvert”

  1. DEN 78 says:

    Fredag den 23 er en god dag at på vandet tideligt, så man er klar til en sving tur med ishockeydrengene på kroen kl 18.00.
    Gad vide hvad man bliver mest træt af!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. admin says:

    Du er jo træt før mødet med disco hockey drengene, det er jo lige umuddelbart efter børnetimen så…..

Leave a Reply

UA-26760889-1