God Dag I Strandparken

Amager Strandpark 30/5 2010Det blev til en god dag i Strandparken, også selvom regnen gjorde sit. Vi havde nogle dejlig lange ben, hvor der blev givet godt med gas hen over choppen, som egentlig ikke var så slem i dag. Foruden de lange ben, blev der lavet jibe træning om bøjerne lige ud for stranden.

Jeg havde en underlig markant uens performance, gik langt bedre på styrbord end på bagbord, som om at kraften og hastigheden slet ikke kunne lægges ned i boardet. Jeg checkede opsætningen et par gange, og den var fuldstændig ens, underligt. Igen i dag gik jeg ud med min Vector Canefire 44, lærte du ikke noget i går makker ? Jo men jeg skulle jo liiiiige… og nej det gik jo heller ikke i dag, jeg skulle have valgt 46’eren med 8.5 Overdrive, det havde været sagen, specielt i de lette perioder, så husk det nu!

VI fik lavet masser af god jibe træning, de blev forbedret, men sidder ikke ligeså godt endnu, som da sæsonen sluttede sidste år den 1. november, men hvad, der er jo også lidt tid endnu forude.

De sidste par gange vi har været ude, har Paul klaget over performance på sine Drake finner, især i kombination med Code Red 7.5’eren. Til at starte med var Paul på sin iSonic 101 med Drake Pro Slalom 40, der var masser af massive spinouts, ganske som de forrige gange. Min Vector Canefire 40 blev sat i aktion, og vupti… i bedste Harry Potter stil var spin outs tryllet væk. Setup var fuldstændig magen til, intet var ændret, på nær selvfølgelig at spin outs nu var forsvundet.

Jens gik super godt i dag, havde rigtig god fart, og fik også testet lidt finne. F4 E3 typen i 46 cm var meget neutral igennem hele spektret, og manglede den “crisp” følelse når der var power i finnen som Vector’en havde. E3’eren er nok også bedre i en anelse lettere forhold, ikke fordi den var langsom, tværtimod, der til gik Jens for hurtigt og stabilt i dag.

Så i dag så et stort hold på vandet, Jens, Paul, Ole, Anders, Søren, Michael, Max, Kruppa, Vesterstrøm og Kasper Juul, alle var på vandet og gav den gas, herligt.

Vind max: 9,4 m/s
Vind av: 8,1 m/s
Vind retning: Øst
Board: iSonic 121
Finne: Vector Canefire 44
Sejl: Overdrive 8.5
Sejl trim: 3 cm mindre ned end anbefalet
Eyelet: bottom
Track: 0
GPS max: 24,8 knob
GPS distance: 26,9 nm
Gpx file: 300510_strandparken.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1