Garmin Foretrex Reparation

Garmin Foretrex reparationSidste år var det min tur til at min Garmin Foretrex 201 ikke længere holdt distancen. Den har ellers gjort det godt, rigtig godt faktisk. Den har været med på samtlige ture på vandet siden 2007, så det er blevet til en hel del når gennemsnittet ligger lige omkring de 100 ture pr år. Jeg har dog præsteret at ødelægge en, men det var displayet der gik, da GPS’en kom i klemme da jeg smækkede bagsmækken i, øv!

Helt så galt er det ikke endnu, der er blot sket det at der er kommet vand i displayet. Kønt ser det ikke ud med den store dråbe af vand der ligger bag glasset. Da min garanti for længst er udløbet valgte jeg at tage chancen og forsøge selv at fikse problemet.

For at åbne den ellers så kompakte kasse uden special værktøj, skal der presses i hver ende af enheden, langsomt og forsigtigt vil man så være i stand til at adskille top og bund, se eksemplet på billedet.

Det lykkede mig at fikse problemet, heldigvis da. En anden mulighed jeg senere erfarede, var at den kunne være blive repareret for ca. 6-700,- Kr. og man får da tilmed en hel ny enhed, hvilket jo også er en helt ok løsning.

Husk, det er på eget ansvar at du åbner den, garanti mv bortfalder selvfølgelig efter sådan en operation.

Leave a Reply

UA-26760889-1