Funktionelt

Severne BaseEn gang imellem falder man over noget hvor man tænker “det virkede ret så smart det der…”. Sådan en oplevelse havde jeg for et stykke tid siden efter et godt tip af Peter fra Windsurfshop. Det er jo ikke raket teknologi det her, men den her Severne base virker altså bedre end de baser jeg tidligere har benyttet mig af. Bevares, de andre virker da, men når de er skruet på, ja så er de skruet på, og så er der ikke ti vilde heste der skal rykke noget som helst.

Hvad kan der være i en base ? Ikke meget, den skal jo bare holde tingene sammen, det kræver et kraftigt led og det er det. Ikke helt. Det er nu ikke fordi jeg er helt gigt plaget endnu, men den gør da livet lidt nemmere. Det smarte består i materialet som sidder på bunden, det vil sige man ser det ikke en gang, det som er så smart altså.

Denne her er anderledes, ja det lyder som gas, men det er den altså, den kan nemlig flyttes, og det tilmed rigtig nemt. Vi kender vel alle til det at skulle justere mastefods positionen, adskil tingene, bakse for at få løsnet basen, dernæst justere den, og så samle hele molevitten igen. Med denne her mastefod er det enkelt, og kræver ikke at man er en eller anden wrestler type med dykkermaske og snorkel for at løsne.

Jeg Severne Base - bundved godt at det her kunne lyde som en eller anden dårlig sælger i et storcenter der forsøger at sælge grydesvampe med en eller anden magisk effekt til en alt for høj pris. Som de siger over i det vilde vesten “Trust Me”, det her virker og er altså rigtig funktionelt og enkelt.

Leave a Reply

UA-26760889-1