Fin action i Nyborg

Nyborg slalom 13/8.16Traditionen tro går turen til Nyborg som holder første stævne efter sommerferien. Lørdag lagde vi ud med 2 runder Formula i fint powerede forhold, jeg sejlede skidt i første sejlads hvor jeg under starten snork sov ! Synes ellers jeg var lige der jeg skulle være, var i super position og var nærmest forundret over jeg var så godt placeret. Ak, det var der en grund til, jeg havde nemlig taget totalt fejl af bøjer/mærker!

Man slipper ikke ustraffet for sådan en fejl så jeg ud med en 18. plads efter at have ligget godt parkeret nede bagved i elendig luft, anden sejlads gik noget bedre hvor jeg sluttede som 10’er efter en god start og en hel del omstarter.

Dernæst fik vi så 3 runder med slalom hvor placeringer som 15, 20 og 15 ikke var prangende. Det var svære forhold med rigtig meget vind, og det krydret med lidt defekter er ikke en god kombination, så sammenlagt i både Formula og Slalom blev det til en skuffende 17. plads i Nyborg.

Under første kval vælger jeg for stort gear og ryger i sølv, og for lige at blive vågen får jeg masten i hovedet på fuld drøn! For dælen det sviger og gør ondt, slipper heldigvis med et overfladisk hul og en del blod. I 2. slalom finale går fodstroppen op af pluggen og det er umuligt at give max gas. På land igen og udbedre problemet, checker selvfølgelig også de andre, men desværre kommer et problem sjældent alene, i næste indledende går endnu plug, aj men hvor uheldig kan man være.

Blev ikke helt den slalom serie jeg havde håbet på, men sluttede fint som 2’er i GM klassen så ganske fint. Vi fik da sejlet, og det i meget kraftigere vind end vejrudsigten havde lovet. Se de fine billeder fra stævnet under Billeder og Video.

 

Leave a Reply

UA-26760889-1