Endnu en sæson er forude

Sæsonen 2015Påsken er ovre os og det gode vejr har først i dag vist sig så det lover godt. Vinteren må vist siges definitivt at være ovre, så der er ikke mange undskyldninger tilbage for ikke at søge mod vandet.

De hardcore Windsurfere har været i gang hele vinteren og givet den godt med gas på vandet. Jeg har i stedet givet den godt med gas i trænings lokalet og arbejdet målrettet med CrossFit, en fantastisk trænings form som jeg de sidste par år har benyttet som trænings platform over vinteren for at forbedre min fysiske form. Umiddelbart var CrossFit for mig tænkt som et godt alternativ til Windsurfingen om vinteren, men den gode træning, de mange venskaber og fantastiske trænings miljø, har været med til at ændre prioriteringen.

Med den ændrede prioritering er der også andre mål for Windsurfingen i år, og det betyder at målene helt klart er om definerede i forhold til tidligere år. Sæsonen 2015 bliver væsentlig anderledes end 2014, og der vil  med sikkerhed også blive omprioriteret og frasorteret  flere ting.

Ind til da ser jeg frem til lunere vejr og til at få de første par timer på vandet.

Leave a Reply

UA-26760889-1