Endnu En Powered Dag

Det blev til endnu en powered eftermiddag på vandet. Gik ud med en setup som jeg gerne ville afprøve og få testet. Det gik sådan set meget godt, men i hullerne hvor jeg stod helt stille var finnen en anelse for lille, der skal en del mere luft til med mine egenskaber. Når jeg var tigtig godt powered, så virkede den til gengæld rigtig fint, så det er klart en mulighed der ikke skal afskrives.

En anden mulig ændring i setuppen, er at jeg i dag sejlede med masten måske 1/2 cm for langt fremme i tracket, skal lige afprøve det lidt mere.
Jeg fik så til gengæld arbejdet og justeret trykket i de 2 nederste sejlpinde på 7.0’eren. Der er stadig en fin camber rotation med 7.0’eren, den er slet ikke så træg som med min 6.2’er som er håbløs til at slå over på styrbord halse. Ved nærmere inspektion viste det sig endvidere, at de yderste pinde, ude i reflexen, var alt for løse, det hjalp også betydeligt da de blev justeret til.

Sidste ting at prøve var selvfølgelig at gå fra 32 til 34, og da vinden hen mod slutningen af dagen havde aftaget en smule, kom den lidt større finne helt handy, den gjorde lige det sidste. Fedt at finde en rigtig god setup til de forskellige vindforhold.

Dejligt med gode erfaringer og ikke mindst oplevelser på vandet.

Vind max: 12,2 m/s
Vind av: 10,8 m/s
Vind retning: Syd Vest
Board: iSonic 86
Finne: Vector Canefire 32 & 34
Mast: Enigma 430
Sejl: Reflex 7.0
Sejl trim: som anbefalet
Eyelet: bottom
Bomhøjde: 138
Track: -1 1/2
GPS max: 32,98 knob
GPS distance: 29,3 nm
Gpx file: 061010_veddelev.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1