En Tur I Hullet

SWC - Sydhavnens Windsurfer Club 9/8 2009Nej det har ikke noget at gøre med “Uglen i hulen”, og jo det lyder måske lidt sært, men det er det nu ikke. Vi var en tur forbi Jens’s klub SWC – Sydhavnens Windsurfer Club, som holder til i den godt gemte del af Valby parken. Et dejligt fristed med god stemning og gode forhold. Egentlig skulle turen have været til Veddelev, men det så ud til at vinden ikke var til stede, så det blev som skrevet til en tur i “Hullet”.

Vinden var rimelig let, men man kunne dog plane med formulaen det meste af tiden, når finnen altså ikke lige havde udset sig selv til at fungere som ukrudtsjern i den tætte bund bevoksning. Lidt synd at vi jævnligt måtte stoppe for at gøre finnen fri. Det ville helt klart have været nemmere med en tang finne, men jeg ejer ikke en sådan til formulaen, så jeg måtte leve med at finnen konstant susede hen over, og igennem, tangen, det gik nu også alligevel sådan ok da.

Trods udfordringerne med tangen var det en dejlig eftermiddag, godt selskab og god energi inden der igen skal arbejdes i morgen.

Vind max: 6,3 m/s
Vind av: 5,1 m/s
Vind retning: Syd Øst
Board: SB Formula 162
Finne: F4 CRAD 74-4XS
Sejl: CR 11.7
Sejl trim: til 35 cm mærket
GPS max: 18,9
GPS distance: 14,1 nm
Gpx file: 090809_hullet.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1