Dejligt Gensyn

Gensyn med Klitmøller 18/7 2010Herlig dag, perfekt vejr med smuk blå himmel og strålende sol, mens det blæste lige omkring de 10 m/s fra en sydlig retning. Gensynet med Klitmøller var dejligt, det er første gang jeg er på vandet i Klitmøller siden 1985, altså 25 år siden! Første gang jeg kom her var i 1982, og her var fokus på fiskeri. Det er lang tid siden, tiden er gået, men det er heldigvis stadig en lille oase som består, uden at være blevt omvendt til et turist inferno, i stil med hvad man ellers kan opleve andre steder på Vestkysten.

Perfekt setup, alt spillede bare rigtig godt sammen, finne, board og sejl størrelse, det hele passede bare rigtig godt sammen til de perfekte forhold. Det er sjovt når det hele bare spiller, der skal ikke bruges tid på at ændre eller trimme, fokus kan lægges udelukkende på at sejle optimalt og nyde forholdene, så god en setup ramte jeg i dag.

Oscar brugte tid på at paddle surfe, fik rigtig meget ud af det, mens jeg nød den gode slalom sejlads i bølgerne. Hvor de bølger dog bare er rene og nemme, her er god tid. I morgen er han booket på et paddle surf kursus, bliver spændende.

Lidt senre på dagen mødte jeg Sebastian Kornum /DEN-24 og Danni Jakobsen /DEN-64 i bølgerne ude for enden af Ørhage. Hvor er det dog dejligt at se hvor dygtige og vel sejlende de er, det er en ren nydelse at se.

Vinden aftog stille og roligt i løbet af eftermiddagen, så tid til is, afslapning og hygge. PS – billedet er taget sent på eftermiddagen, derfor ikke meget action.

Vind max: 10,3 m/s
Vind av: 8,5 m/s
Vind retning: Syd Syd Vest
Board: iSonic 101
Finne: F4 D2 42
Mast: Enigma 460
Sejl: Reflex 7.8
Sejl trim: to cm mindre ned end anbefalet
Eyelet: top
Track: -1
GPS max: 27,0 knob
GPS distance: 31,7 nm
Gpx file: 180710_klitmoeller.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1