DBO Rangliste I Kerteminde

DBO Rangliste I Kerteminde 22/5 2010Årets andet DBO rangliste stævne bragte os forbi Kerteminde, hvor vi windsurfere var en del af  kæmpe arrangementet Sail Extreme 2010, hvor mere end 650 både og windsurfere deltog, så et kæmpe arrangement, hvor windsurferne med 40 tilmeldte udgjorde en lidt mindre del.

Udsigten til vind var rigtig god tidligere på ugen, men i vanlig DMI stil blev der skruet op for forventningerne med 9 m/s lørdag og en anelse mere søndag, men stille og roligt blev der droslet ned, og da vinden var yderst tvivlsom til Formula sejlads lørdag var der ikke de store forventninger.

DBO Rangliste I Kerteminde 22/5 2010Efter sejladserne blev der set på nyt grej, blandt andet de nye Severne Reflex Formula sejl som Brian Røgild havde. Spændende ser de ud, en hel del anderledes end tidligere versioner, der kommer mere om de nye Severne Reflex sejl i et separat indlæg snarest. I Ishøj fik vi set på den nye Formula fra Patrik Diethelm, og denne gang var også JP’s formula 100 i aktion og bla. sejlet af Sebastian Kornum.

DBO Rangliste I Kerteminde 22/5 2010Det var et kæmpe stævne, super godt arrangeret, og dejligt at se så mange glade folk, en positiv dag, og selvom det kun blev til 2 Fun sejlads lørdag, var det turen og ventetiden værd. Søndag bringer forhåbentlig mere vind, de har i hvertfald lovet mere end i dag, så muligheden er der. Det bliver dog uden min deltagelse, da jeg er forhindret, øv, men vi ses i Juelsminde.

Vind max: 5,3 m/s
Vind av: 3,4 m/s
Vind retning: Nord Vest
Board: Formula HWR
Finne: F4 BB 76-6XS
Sejl: CR 11.7
Sejl trim: to cm mere ned end anbefalet
Eyelet: top
Track: +1/2
GPS max: 19,6 knob
GPS distance: 11,1 nm
Gpx file: 220510_kerteminde.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1