Charlottenlund Og Vedbæk

En lidt spøjs dag som startede i Charlottenlund og endte i Vedbæk. Der var lovet god vind sent på eftermiddagen, så afsted lige efter arbejde til Charlottenlund, i gang med at rigge til og gøre klar, men midt i det hele kom vinden og ikke mindst regnen. Gjorde mig klar til at gå ud, og med et var en “husalf” klar til at hjælpe med at bære grejet ned til vandet. Utrolig flinkt, der er jo trods alt et par hundrede meter til vandkanten. Hvor ofte er det lige det sker at nogen kommer ud af en bil og tilbyder sin hjælp med at bære udstyr ?

 Nej det er ikke ofte vel ? Men ikke desto mindre var det som skete da der fra en litauisk bil steg en mand ud for at hjælpe i den silende regn. Skønt var det ikke at skulle slæbe det hele alene. Ud på bølgen og afsted, det var dejligt igen at være på vandet. Tankerne kredsede dog om hændelsen, og ikke mindst om bilen der stod fyldt med surfgrej. Til dem af jer der ikke ved det, så har jeg alt mit grej på taget når jeg kører rundt.

Efter et par gode ture besluttede jeg at gå ind, jeg skulle mødes med Jens, som snart skulle ankomme. Tilbage på parkeringspladsen igen, og nu sammen med Jens, kom der en gut ud fra en bil hen imod os. Han forklarede hvem har var og hvad han ville, først fattede jeg ikke noget, men da han havde forklaret at han holdt den litauiske bil under observation fattede jeg sammenhængen. Vi blev så advaret om at lade noget af værdi ligge tilbage i bilerne, for de var kendt for at lænse alt indholdet så snart der var en mulighed for det, og overvågningen skulle stoppes for i dag. Aj aj aj, ja så var der noget underligt ved den “flinke mand”, øv da.

I silende regn med vinden hylende, og nu uden ekstra vagt til at passe på alt grejet, besluttede Jens og jeg at rykke til Vedbæk, hvor vi forhåbentlig ikke ville udsættes for det samme. Så afsted gik det, og så igen på vandet. Det blev til et par gode ture i de store dønninger, men desværre havde vinden lagt sig, så efter en times tid i marginale forhold stoppede vi.

Tak for advarslen fra ordensmagten om de lidt for flinke Litauere.

090609_charlottenlund.gpx – og – 090609_vedbæk.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1