Som At Vandre I En Ørken

Ja det har næsten været som at vandre i en ørken, jeg tænker her på vejret og vejr udsigterne de seneste par uger, alt hvad der bare mindede om vind her på Sjælland var under 5 m/s, øv. Det har ikke set lovende ud, godt nok har vi temperatur mæssigt haft sommer, men vindmæssigt har det godt nok været ringe.

Til gengæld er der jo dejligt forår i luften, og der har været tid til alle de andre forårspligter, have, gril rens osv. Grejet ligger klart og der ventes stadig på bare lidt brugbar vind.

Starboard har sendt deres bud på OL bræt og pakke til “høring”, ser spændende ud, men helt ærligt, plane med en 11 kvadratmeter i 6 knob ? Der er vist endnu et punkt til min “ting der skal læres” liste hvis det vitterligt kan lade sig gøre.

I løbet af ugen tog Jesper Vesterstrøm en fin tredie plads med hjem fra det portugisiske Formula GP i sidste uge, og det på trods af sygdom med opkast og lignende under selve sejladserne, ikke optimalt i det hårde selskab med sejlere fra hele verden.

Deboichet R20Så er der mere nyt om den nye Deboichet R20 finne som jo efter sigende skulle være det nye hemmelige våben. R20 rake + 6cm er efter sigende den bedste og med kun en enkelt stivhed skulle det vel være en del nemmere at finde den optimale setup. Foruden Deboichet R20 finnen anbefales også R17 soft rake + 6cm, begge skulle efter sigende være fremragende til både 162 og 161’eren som jo endnu er den del af min setup for sæsonen 2008.

Mon der allerede er folk i DK der har testet den ? Ja det får vi nok at se under første rangliste stævne i Skive om ikke så lang tid.

Leave a Reply

UA-26760889-1