I Særklasse I Syd Øst

Hvilken dejlig dag på vandet, super gode forhold, masser af vind og mange kilometer tilbagelagt i de suveræne forhold. Syd Øst i Veddelev er bare en fantastisk retning, vinden bliver nærmest komprimeret for dernæst at blive skudt igennem “strædet” på den sydlige del af havnen. I denne retning er der absolut ingen tang, der er en smule ude i det store område Nord for Elleore, men det er intet i forhold til andre steder.

Igen var der god lineup med gode muligehder for at træne stance, hastighed, jibes mv. Da jeg gik ud var der godt med power i 7.0’eren, specielt i pustene, men efter lidt justering gik det fint. Der blev kæmpet godt og det var fint at line op med hinanden og give den fuld gas og presse til det yderste. Det var dejligt med lidt oprejsning.

Til at starte med syntes jeg at jeg følte mig noget “blød” i kroppen, manglede den der gode stramme fornemmelse, hold op det går hurtigt når man ikke lige holder fuld damp på det fysiske, men på den anden side går det lige så hurtigt den anden vej når man først har opnået et vist niveau. Efter lidt stivhed og ikke mindst ømhed der lige skulle ruskes væk, blev det bedre og dermed også langt mere behageligt, dejligt.

Vi havde repareret fodstroppen på Oscar’s board, men desværre holdt det ikke hele dagen. Han fik dog en masse gode timer på vandet, og det var først hen mod slutningen at reparationen gav efter, han må være blevet for stærk knægten.

Det blev faktisk ret så sent før vi stoppede, og inden vi var hjemme trængte mørket sig på. En dejlig lang dag med gode oplevelser, nat nat.

Vind max: 12,8 m/s
Vind av: 10,7 m/s
Vind retning: Syd Øst
Board: iSonic 97
Finne: Hurricane SS 36
Mast: Enigma 430
Sejl: Reflex II 7.0
Sejl trim: 1 cm mindre ned end anbefalet
Eyelet: bottom, senere top
Bomhøjde: 141/136
Track: -1
GPS max: 33,56 knob
GPS distance: 51,39 nm
Gpx file: 040811_veddelev.gpx

Leave a Reply

UA-26760889-1