Øv…

Neil Pryde Ø Grand Prix 2008Ja øv er det at være skadet, hey det lyder jo næsten som om jeg er professionel, men intet mindre er det sandt, altså at være skadet. Jeg har for snart 3 uger siden pådraget mig en skade i ryggen da jeg spillede squash, i starten af femte sæt, og jo jeg var meget varm, nede mod bagvæggen skal jeg tage en bold og kommer ud i et uheldigt vrid, og vupti ligger jeg på gulvet, og kan knapt kravle fra banen.

Selvom det er blevet bedre, er jeg ikke i stand til at deltage i årets første Ø Grand Prix, hvilket er rigtig ærgerligt, havde eller set frem til at teste form mod de skrappe drenge. Jeg ved jo godt de er langt bedre, men det kunne jo være jeg havde lært noget, og i det mindste kunne minimere mit tab lidt i forhold til sidste år. Nå Skarø rundt bliver det desværre ikke til i år, øv…

2 Responses to “Øv…”

  1. DEN 78 says:

    Dejligt at høre din krop er klar, spørgsmålet er bare om resten også er med, når der skal gives gas på mandag.

  2. admin says:

    Alt er klart ! Bliver fedt at komme på vandet i varmere forhold og med god vind efter en længere periode uden top forhold. Ser ud til at vinden bliver NØ 6-8 m/s på Nord kysten, længere nede mindre.

Leave a Reply

UA-26760889-1