12 Ugers Pause !

Chokbølge behandlingJa det var meldingen fra lægen… for pokker da ! 12 uger er lang tid, men heldigvis er det ikke windsurfing jeg skal holde pause fra, men squash som jeg jo spiller. Jeg fik jo meldingen om at en lang pause var nødvendig for et godt stykke tid siden, men har jo alligevel gået til stålet. Det er en gammel skade som har plaget mig i lang tid, og den ser nu ud til langt om længe at være diagnosticeret. Jeg har tidligere skrevet om min frosne skulder, og der har ikke været bedring selvom jeg ikke har spillet i næsten 3 måneder, så noget skulle der ske. Den vedvarende skade skyldes altså en betændelses tilstand i hæftningerne mellem nøgleben og skulderblad, og det skyldes givetvis en gammel skade som ikke har fået lov at hele ordentligt, og som nu kunne blive af endnu længere varighed.

En del af behandlingen er at fjerne ansamlinger i det beskadigede væv, så en korrekt heling kan ske. Dette gøres ved chokbølge behandling, en type behandling i stil med den der bruges til behandling af nyresten. Vævet i området påvirkes så kraftigt under chokbølge behandlingen, at stadiet på den kroniske skade bringes tilbage til den akutte fase. Herefter kan opheling påbegyndes på ny.

At være væk fra squash i 12 uger er rigtig ærgerligt, specielt fordi sæsonen snart starter, og det var vigtigt at komme godt i gang og være forberedt med god træning, så det er rigtig øv. Det positive er så, at jeg trods alt godt må windsurfe – indtil videre i hvertfald, så længe ømhed og smerte er til at holde ud, og det skal den så være.

Leave a Reply

UA-26760889-1